Figurina Schleich 42344, Centru de echitatie cu calaret, cai si accesorii

569,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

CENTRU DE CALARIE CU ACCESORII, CAI SI CALARET Schleich 42344 Aceasta macheta din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: Un set de joaca alcatuit dintr-un centru de calarie si figurine.
Stiati ca: Noua cladire a grajdurilor este pregatita. Cu usile verzi si ferestrele roz, arata pur si simplu incredibil. Lissi si celelalte fete nu mai pot de nerabdare. Caii sunt in grajdurile mari. Ei au baloturi de paie si furaje pentru animale, dar toti vor sa faca niste curse mai intai.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 42344S
Gama Horses
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare