Ferma de vacute, Siku World 5608

PRP PRP: 425,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

Pret de vanzare 369,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Ferma de vacute din gama Siku World este realizata din module si piese de inalta calitate, realizate din plastic. Aceasta contine: grajdul care se asambleaza manual din module, dupa o schema intuitiva cu poze, inclusa, doua vacute la scara 1:32, baloti scara 1:32, un copac, garduri exterioare formate din 10 module si doua porti, o placa Siku World, un vehicul metalic John Deere Gator la scara 1:32. Ferma contine multe detalii: o trapa la etaj pentru coborarea balotilor, un troliu care ridica balotii prin actionare manuala, o instalatie pentru spalat vacutele, doua ghivece, unul cu flori unul cu ciuperci, 3 bidoane de lapte, unelte de gradina miniaturale. Atenția la detalii este o prioritate pentru SIKU si in ceea ce priveste vehiculul John Deere Gator: se poate demonta cabina iar bena compactă din spate are o funcție de basculare manuala si un oblon mobil. John Deere Gator produs de Siku este popular nu doar datorită detaliilor fine, ci și datorită anvelopelor autentice din material cauciucat. Vehiculul completează gama 1:32 oferind un adevărat specialist în gradinile miniaturale. Dimensiunile John Deere Gator: 9,4 x 5,3 x 6 cm. Dimensiunile fermei montate: L = 57 cm; l = 27 cm; h = 21 cm.

Specificatii

Cod produs 5608
Cod de bare 4006874056088
Vârstă recomandată 4 ani +
Scara 1:50
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare