Camion de pompieri Mercedes Atego, Siku 1841, scara 1:87

94,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Mercedes Benz Atego realizat detaliat la scara 1:87 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de stingere a incediilor la inaltime. Va oferim acest camion in varianta autoscara cu licenta Rosenbauer / Metz Technology - o marca de referinta in aria masinilor de pompieri: Rosenbauer produce masini pentru pompierii din intreaga lume in doua locatii din Germania. Autospecialele de pompieri din seria AT sunt produse in Luckenwalde, iar autoscarile care incorporeaza "Metz Technology" sunt construite in Karlsruhe. Macheta - jucarie Siku la scara 1:87 este aproape in intregime din metal, iar pe structura din spate realizata din plastic are montata o scara modulara care se poate extinde manual si un cos pentru pompierii care lupta la inaltime. Scara se poate ridica manual si se roteste la 360 de grade iar pozitia cosului se poate ajusta manual. Rotile camionului sunt din cauciuc. Dimensiunile camionului (Lungime / Inaltime / latime): 11 / 4 / 3 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile (Lungime / Inaltime / latime): 15,6 / 7,5 / 4.8 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului real.

Specificatii

Cod produs 1841
Cod de bare 4006874018413
Tip vehicul: Camion, Masina de pompieri
Vârstă recomandată 3 ani +
Scara 1:87
Dimensiuni cutie / ambalaj 15,6 x 7,5 x 4.8 cm
Dimensiuni 11 x 4 x 3 cm
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare