Trebuie sa mai stiti ca sapuniera este confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapunierele beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
 • Sapuniera dubla catamaran

  Masiva si impunatoare precum un catamaran, sapuniera noastra este un suport cu doua compartimente, perfect pentru doua sapunuri si tot atatea terapii. Trebuie sa mai stiti ca sapuniera este confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapunierele beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
  Dimensiuni: 18 x 18 x 5 cm

  28,00 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Sapuniera dubla oblon

  Obloanele inchise! Liniste! E timpul pentru rasfat. Sa ne rasfatam sapunurile in aceasta sapuniera dubla, perfecta pentru doua sapunuri, doua suflete pereche si tot atatea terapii. O sapuniera confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapunierele beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
  Dimensiuni: 20 x 11.5 x 3 cm

  28,00 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Sapuniera bancuta

  Ei, dar daca ati vazut ce minuni fac sapunurile noastre Savonia cu pielea si simturile dumneavoastra, noi zicem ca merita si ele, la randul lor, un rasfat pe masura. Gasiti aici o sapuniera-bancuta relaxanta, cu un design deosebit, unde sapunul se poate usca si odihni linistit. Trebuie sa mai stiti ca sapuniera este confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapunierele beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
  Dimensiuni: 14 x 12 x 8.5 cm

  25,00 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Sapuniera leagan

  Ca un leagan, ca un cantec de leagan, sunt toate momentele in care va rasfatati corpul cu apa si sapun, iar aceasta sapuniera este decorul perfect. Sapunurile Savonia adora sa adoarma in aceasta sapuniera-leagan. Trebuie sa mai stiti ca ea este confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapuniera beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
  Dimensiuni: 17 x 9.5 x 4 cm

  25,00 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Sapuniera rama

  Daca vreti sa admirati sapunurile Savonia ca intr-un tablou, gasiti aici sapuniera-rama cu un design ca atare. Construiti un tablou colorat, natural si inmiresmat pentru baia dumneavoastra! Trebuie sa mai stiti ca sapuniera este confectionata cu grija si chibzuinta, din lemn tratat termic, la temperaturi inalte, pentru a elimina bacteriile si umezeala din lemn. Astfel, sapunierele beneficiaza de durabilitate, frumusete si calitate.
  Dimensiuni 14 x 12 x 3.5 cm

  25,00 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza